Om Karin Rasmussen

Kosmetolog Karin RasmussenHos kosmetolog Karin Rasmussen er professionel og indviduel vejledning og produkter af højeste kvalitet i højsæde.

Karin Rasmussen har været selvstændig kosmetolog siden år 2001 og er uddannet på den internationale kosmetologskole CIDESCO i år 2000.

Karin Rasmussens klinik ligger i hyggelige omgivelser i hjertet af København, på Sølvgade 20, kld. tv.
1307 København K.

I årenes løb har Karin Rasmussen taget forskellige supplerende kurser. Det være sig bl.a. silkpeel, kontur, shellac og sugaring. Det seneste års tid har jeg desuden også undervist i Alexandria Professional Sugaring hos Kallistos www.sugaring.dk.

Mange af Karin Rasmussens klienter har hun haft fornøjelsen af at behandle igennem mange år. Høj kvalitet og fokus på det enkelte menneske er et centralt nøglepunkt i hendes klinik. Karin Ramussen sætter kombinationen af velvære og effektivitet meget højt, da det er altafgørende, at man går herfra med synlige resultater. Karin Rasmussen har mere end 20 års erfaring med de meget effektive produkter fra Dr. Murad. Udover ansigtsbehandlinger tilbyder Karin Rasmussen også hårfjerning med både voks og sukker, vipper og bryn, shellac etc..

Vi håber, at du vil nyde din behandling i vores rolige og behagelige omgivelser i København K.