Diamantslibning i København

Jeg tilbyder effektiv rynkebehandling med Silkpeel diamantslibning i København K. Diamantslibning er en dybdegående peeling af huden, hvor man ved hjælp af små diamanter foretager en slibning af de yderste hudlag. Herved stimuleres huden til at forny sig selv, så man opnår en mere elastisk og fast hud – uden kniv og kirurgi.

Silkpeel diamantslibning på min klinik i København tilrettelægges som et kurforløb på 6 behandlinger. Det er bedst at få lavet silkpeel i perioden fra september til marts, hvor der ikke er for meget sol, som kan skade den nybehandlede hud.

Silkpeel diamantslibning – effektiv rynkebehandling i København

Diamantslibning virker med sin peeling af de yderste hudlag udglattende på rynker og linjer i ansigtet, men metoden er også virksom mod ar, pigmentpletter og store porer. Problemer med rosacea, psoriasis og eksem kan også have stor gavn af behandlingen.

Generelt vil du efter Silkpeel diamantslibning i København opleve, at din hud får fornyet glød og et jævnere, mere ensartet udseende.

Sådan foregår diamantslibning

Diamantslibning foregår med en pen med diamandhoved og gør ikke ondt – det føles mere som en let summen på huden. Under behandlingen indsluses en virksom væske, som medvirker til processen. Vælg mellem brightening, clarifying, hydration eller vitamin C. Efterfølgende på dagen kan huden være let rød. Efter et par dage kan man opleve at huden skaller lidt, hvis den var meget tør inden behandlingen, tilgengæld er den altid babyblød efter en behandling.

Bestil tid til diamantslibning i København

Prøv selv, hvordan din hud vækkes til live med skånsom diamantslibning, midt i København. Bestil tid til et kurforløb allerede i dag og oplev, hvordan din hud efter 6 behandlinger bliver mærkbart opstrammet og ensartet – helt uden kniv og kirurgi. Du kan benytte min online booking eller ringe til mig på telefon +45 60 24 21 04 – også hvis du har spørgsmål til diamantslibning i min klinik i København. Jeg ser frem til at hjælpe dig til en smukkere hud.