Hårfjerning med voks eller sukker

Slip af med uønsket hårvækst og få et silkeglat resultat, som holder i flere uger. Karin Rasmussen tilbyder hårfjerning med voks eller med sukker i hjertet af København K. Voksbehandling er en effektiv metode til at få bugt med generende hår på f.eks. ben, arme eller i ansigtet. Behandlingerne er baseret på en naturlig voks eller sukker uden skadelige tilsætningsstoffer og er specielt sammensat til at give en så skånsom behandling som mulig af din hud.

Strandklar med brasiliansk voks og bikinivoks i København

Når badesæsonen nærmer sig, vil de fleste gerne se præsentable ud på stranden eller ved poolen. Hvis du er en af dem, som har brug for brasiliansk voks eller bikinivoks i København, tilbyder Karin Rasmussen voksbehandling, som gør dig strandklar og holder uønskede hår væk i op til 4 uger. Ud over brasiliansk voks og bikinivoks kan du få vokset ben, armhuler, arme, ansigt eller andre steder, hvor du har generende hårvækst. Oplev det ultraglatte resultat, som du opnår med voksning i stedet for barbering. Du kan tydeligt både mærke og se forskel.

Før og efter voksbehandling i København K

Voksbehandling fjerner hårene med roden i stedet for bare at skære dem over midt på. Det betyder, at du er helt hårfri i en periode på ca. 14 dage, hvorefter hårene stille og roligt vokser ud igen, og du er klar til en ny voksbehandling efter ca. 4 uger.

For at kunne fjerne hårene bedst muligt, skal de have en længde på minimum 5 mm. Karin Rasmussen anbefaler, at du anvender en peeling i badet før din voksbehandling, da det gør voksningen nemmere.

Efter behandlingen bør du undgå sol, solarium og svømmehal de efterfølgende 24 timer, da huden godt kan være lidt sart lige efter voksningen.

Priser på voksbehandling

Du kan læse meget mere om priser på hårfjerning her og samtidig se, hvor lang tid en enkelte behandling tager af tid.

Bestil tid til voksbehandling i København K

Du kan nemt booke tid til voksbehandling eller sukkerbehandling ved hjælp af online booking. Du er også meget velkommen til at ringe til mig på telefon +45 28 34 04 74 og bestille tid. Jeg besvarer naturligvis også gerne spørgsmål til voksbehandling i København K, hvis der er noget, du er i tvivl om.