Hårfjerning med voks eller sukker.

Slip af med uønsket hårvækst og få et silkeglat resultat, som holder i flere uger. Jeg tilbyder voksbehandling i København K. Voksbehandling er en effektiv metode til at få bugt med generende hår på f.eks. ben, arme eller i ansigtet. Behandlingen er baseret på naturlig voks uden skadelige tilsætningsstoffer, specielt sammensat til at give en så skånsom behandling som mulig af din hud.

Strandklar med brasiliansk voks og bikini voks i København

Når badesæsonen nærmer sig, vil de fleste gerne se præsentable ud på stranden eller ved poolen. Hvis du er en af dem, som har brug for brasiliansk voks eller bikini voks i København, tilbyder jeg voksbehandling, som gør dig strandklar og holder uønskede hår væk i op til 4 uger. Ud over brasiliansk voks og bikini voks i København kan du få vokset ben, armhuler, arme, ansigt eller andre steder, hvor du har generende hårvækst. Oplev det ultraglatte resultat, du får med voksning i stedet for barbering – du kan tydeligt både mærke og se forskel.

Før og efter voksbehandling i København K

Voksbehandling fjerner hårene med roden i stedet for bare at skære dem over midt på. Det betyder, at du er helt hårfri i en periode på ca. 14 dage, hvorefter hårene stille og roligt vokser ud igen, og du er klar til en ny voksbehandling efter ca. 4 uger.

For at kunne fjerne hårene bedst muligt, skal de have en længde på minimum 5 mm. Jeg anbefaler, at du anvender en peeling i badet før din voksbehandling, da det gør voksningen nemmere.

Efter behandlingen bør du undgå sol, solarium og svømmehal de følgende 24 timer, da huden godt kan være lidt sart lige efter voksningen.

Bestil tid til voksbehandling i København K

Du kan nemt booke tid til voksbehandling i København K ved hjælp af online booking. Ellers kan du ringe til mig på telefon +45 60 24 21 04 og bestille tid. Jeg besvarer naturligvis også gerne spørgsmål til voksbehandling i København K, hvis der er noget, du er i tvivl om.