Bryn & Vipper

Jeg tilbyder retning og farvning af bryn og farvning af vipper i København. Vores bryn og øjenvipper er i høj grad med til at skabe vores udtryk, og det kan gøre underværker at få en kosmetolog til at tage dem under kærlig behandling. Velformede bryn er med til løfte øjet og give et mere vågent udtryk, som yderligere understreges ved farvning af bryn.
På klinikken i København kan du enten vælge retning og farvning af bryn og farvning af vipper som tillæg til f.eks. en ansigtsbehandling (med 50 % rabat), eller du kan få det som en enkeltstående behandling.

Giv ansigtet karakter med smukke bryn

Slip for besværet med selv at rette dine øjenbryn. Overlad retning af bryn til din kosmetolog i København. Jeg har mange års erfaring i at forme og style øjenbryn, så de passer perfekt til din øjen- og ansigtsform. Retningen af dine bryn foregår med voks og chancen for, at jeg får selv de mindste hår med, er langt større, end hvis du selv går i gang med pincetten, og med efterfølgende farvning af dine bryn, kan du glæde dig over en tydelig men stadig naturlig markering og understregning af dit ansigt og udtryk.

Farvning af vipper i København

Mange vælger at få farvet deres øjenvipper, fordi de så ikke behøver at bruge mascara for at opnå et frisk look, selv om morgenen, ved swimmingpoolen eller andre steder, hvor makeup ikke er lige ved hånden. Uanset om du har korte eller lange øjenvipper fra naturens hånd, giver farvning af vipper et flot resultat, som understreger din naturlige skønhed.

Tidsbestilling til retning og farvning af bryn og vipper i København

Book tid til retning af bryn på min klinik i København, med eller uden farvning af bryn og vipper. Det gøres nemt via online booking eller ved at ringe på telefon +45 60 24 21 04. Husk, at du får 50 % rabat på retning af bryn og farvning af bryn og vipper, hvis du vælger det som tillæg til f.eks. en ansigtsbehandling.