Smukke og stærke Shellac®️ negle København

Shellac®️ negle er blevet utrolig populære i hele verden, og det er ikke uden grund. Med Shellac®️ får du flotte, blanke negle, helt uden mærker, som holder i op til 14 dage.
Shellac®️ kan laves på både hænder og fødder i et hav af kulører og er lige så flot til hverdag som til fest. Få lavet flotte Shellac®️ negle midt i København K.

Hvis du bestiller Shellac®️ negle inklusiv manicure som tillæg til en anden behandling f.eks. voksbehandling eller ansigstbehandling, sparer du 100 kroner. Ved Shellac®️ uden manicure som tilvalg til anden behandling sparer du 50 kroner.

Skinnende og holdbare negle i alle farver

Hvis du ikke har prøvet Shellac®️ før, vil du blive overrasket over resultatet. Stærk, strålende blank lak, som holder i flere uger uden at få stødmærker eller ridser. På den måde adskiller Shellac®️ sig fra almindelige neglelakker, som typisk skaller af eller bliver ridsede på kort tid. Vælg mellem alverdens farver – fra sart nude til knaldrød og hot pink. Shellac®️ forstærker neglene ved at give dem en hård, slagfast overflade, som kan tåle lidt af hvert, fra opvask til sport til en tur på stranden. Få lavet dine Shellac®️ negle i København K og se, hvor flotte dine negle bliver og hvor længe, de holder.

Bestil Shellac®️ negle i København K – med eller uden manicure

Du kan bestille tid til Shellac®️ i København med og uden manicure. Hvis du har Shellac®️ på i forvejen, skal du huske at bestille tid til aftagning af den gamle Shellac®️ først, da det tager tid fra den almindelige behandling. Du kan booke tid til Shellac®️ negle i København K via online booking eller på telefon +45 60 24 21 04. Du får 100 kroner i rabat, hvis du bestiller tid til Shellac®️ med manicure forbindelse med andre behandlinger f.eks. ansigtsbehandling. Ved Shellac®️ uden manicure som tilvalg til anden behandling giver vi 50 kroners rabat. Her kan du læse mere om vores ansigtsbehandlinger med lækre Murad-produkter.