Hudpleje i København

Jeg tilbyder forskellige former for ansigtsbehandling, som passer til forskellige hudtyper. Se og mærk forskellen på din hud før og efter en frugtsyrebehandling eller dybderensende ansigtsbehandling i Københavns centrum.

Jeg tilbyder alt fra en mini ansigtsbehandling, du kan nå i frokostpausen, til den store, dybderensende ansigtsbehandling med ansigtsmassage.

Forud for enhver ansigtsbehandling laver jeg en gratis hudanalyse, så du er sikker på, at produkterne passer nøjagtig til din hud. Velkommen til hudpleje hos Kosmetolog Karin Rasmussen, København.

Murad ansigtsbehandling

Alle ansigtsbehandlinger hos mig udføres med de anerkendte produkter fra Murad. En Murad ansigtsbehandling tilbyder effektive kvalitetsprodukter med videnskabeligt anerkendte resultater, som alle bygger på en base af 3 hovedgrupper af ingredienser:

  • Fugtgivende ingredienser, der forebygger væsketab, tiltrækker vand til huden og reparerer hudens barriere
  • Anti-inflammatoriske stoffer, der beroliger irriteret hud, mindsker dannelse af frie radikaler og forbedrer hudens fugtbalance
  • Antioxidanter, der neutraliserer frie radikaler, styrker og optimerer hudens naturlige forsvar, samt sikrer en mere klar og ren hud

Dybderensende Murad ansigtsbehandling og hudpleje i København

Denne behandling er til dig, der gerne vil have lidt ekstra luksus til ansigt og hals. Varighed 90 min.

Vi starter med afrens med passende renseprodukt, og herefter peeles huden med AHA maske. Vi fortsætter med en grundig dybderens, hvor urenheder fjernes skånsomt. Herefter laver vi massage af ansigt og decolleté, efterfulgt af en fugtgivende maske. Behandlingen afsluttes med serum og creme.

Behandlingen kan også laves med enzym peeling eller C-vitamin i stedet for AHA. Vi kigger på huden, inden vi starter, og beslutter hvilken behandling, vi skal lave.

Book tid til hudpleje i København

Giv dig selv den luksus, det er at få en frugtsyrebehandling eller dybderensende ansigtsbehandling. I København K hos Kosmetolog Karin Rasmussen er du i gode hænder, når du tager plads til forkælelse af dig og din hud. Bestil tid til hudpleje i København K via onlinebooking eller ring på telefon +45 60 24 21 04.